Haytai? Hadyai? Here I Come!!

Malam ni aku pi Haytai? Ke Hadyai? Rombongan Makcik Kiah opis aku ke sana. Ada la lebih kurang 20 orang dari opis aku yang ikut sekali. Pi ramai-ramai la baru seronok kan? Alang-alang nak ramai tu biar ramai terus. So pakej jadik makin murah. Ye tak? Overall masuk transport, penginapan dan makan semua sekali dalam RM400 je.

Trip ni aku masuk sekali dalam kategori Destinasi Bajet aku. Kalau ikut cerita Destinasi Bajet 8TV tu tiap destinasi bawak RM300 je. Hatyai ni takkan nak bawak RM300 je tak? So aku letak la RM500 siap souvenir untuk lebih kurang 20-30 orang. RM500 dapatla dalam 5000 baht. Kira murah la tu kan? Ni tak termasuk harga pakej RM400 tu ye. So aku akan listkan tiap perbelanjaan aku kat sana dan aku akan report balik cukup tak RM500 untuk pi Hatyai selama 3 hari 2 malam.

Okla…nanti Selasa aku update balik blog aku ni siap dengan perbelanjaan aku untuk membuktikan yang dengan hanya RM500 anda dapat berlibur dengan hati yang riang gembira siap dengan beli souvenir untuk 20-30 orang lagi.

Satu ratus…dua ratus…tiga ratus…empat ratus…lima ratus

Advertisements

11 Responses to “Haytai? Hadyai? Here I Come!!”

  1. نورنانا Says:

    aku percaya kau boleh spend sikit drpd bajet yg kau letak tu.
    :mrgreen:

  2. aishah Says:

    nak tee shirt. i love hatnyai…

  3. Pieja Says:

    fadh, kita kawan kan.. kan… kan… (dan dan). aku cuma nak fridge magnet je (jika ada)… kalau takde, jubah hadyai cukup-lah. hoho.

  4. Lein Says:

    Xmungkin! Harga suit Lein je dah RM300!

  5. shahsulong Says:

    ida suka dpt tshirt kalau kawan2 pegi bercuti 😀

  6. adiman Says:

    Awwww.. hai piejaaaaaaaaaaaaaa ❤

    Btw, Happy bday bro!

  7. Al Hadi Says:

    jelesnya…

  8. ein Says:

    hah..kata cukup..takde pun list..

  9. Insadong Says:

    Bila nak update ni bro?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: