Serius Tak Logik

Pergh…lama gila tak update. And seriously aku tak rasa ada orang akan baca blog ni. Setahun 5 bulan tak update. Gila lah!!!

Ok seriously. RM300 untuk Hatyai!? Tak logik langsung kalau pegi on weekend. On weekdays…ada possibility. Bayangkan, sehelai t-shirt on weekends diorang bole jual RM15. On weeekdays, t-shirt yang sama tu will only cost you RM5. Aku nak beli untuk staf seramai 16 orang je dah buatkan half my budget abis.

So my advice, kalau nak pergi Hatyai….go on weekdays. Seriously, everything will be much cheaper. So much cheaper.

Ok, until then. Bye…

 

 

 

Advertisements

4 Responses to “Serius Tak Logik”

  1. nana Says:

    ape lah fadh.
    update nak bgtau harga tshirt je..

  2. fadh Says:

    hahaha…mahal la barang sana…macam rip off je kalau pi weekend..naik 2x ganda tu

  3. shahsulong Says:

    fadh, kita bacalah post awak. selamat berpuasa.

    kak nana, selamat berpuasa juga. hari tu call tapi tak berjawab.. akak dah tukar number ya ?

  4. Mizz_Lein Says:

    huh, xpandai negotiate mmgla…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: