SEWA RUMAH…UNIPARK CONDO KAJANG

Ok…title tu maybe a little bit misleading. Bukan aku nak menyewa kat situ. Tapi aku nak sewakan rumah.

Luas rumah tu 1062sqft. 3 bilik tidur 2 bilik air. Ground floor menghadap swimming pool which is cool kalau nak tengok chicks. Antara amenities yang ada (menurut kata developer which aku belum verify lagi) ada gymnasium kepada fitness buff. Turut ada court tennis atas parking lot.

Planning tu rent it partially furnish yang mana akan disediakan beberapa katil, washing machine, water heater, perhaps throw in a tv set etc. Tapi kalau ada yang nak rent it kosong pun won’t be a problem. Boleh arrange.

Unit tu just a walking distance dengan KLIUC sama UNITEN. Boleh tengok dekat www.iproperty.com and type Unipark Condo. So sesape yang berminat boleh roughly bajet berapa rental price area situ. But still negotiable.

Kalau ada yang berminat sila bagitau. Jangan malu-malu, jangan segan-segan. Gambar akan diletakkan dalam post akan datang.

Sekian, terima kasih.

Advertisements

2 Responses to “SEWA RUMAH…UNIPARK CONDO KAJANG”

  1. azmi Says:

    sewa brpe? email to azmisnakmida@gmail.com
    TQ

  2. fadh Says:

    market price utk partly furnish RM1600 bro…so my price is within that range

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: